Be our coach

VACANCY

Roller Derby Twente is per direct op zoek naar een enthousiaste coach op vrijwillige basis.

Wie zijn wij
Onze vereniging is gestart in april 2010, als de tweede Roller Derby vereniging in Nederland. Op dit moment hebben wij een damesteam en een herenteam. Wij trainen gezamenlijk 2 dagen in de week, op dit moment op woensdagavond en zondagochtend. Gemiddeld een keer per maand hebben wij een (oefen)wedstrijd. Roller Derby is een full contact sport op rolschaatsen.

Wat verwachten we
Als coach ben je bezig met het bouwen aan het damesteam. Dit doe je in samenwerking met het trainingsteam. Je kunt het team de regels van het spel aanleren. De coach heeft het overzicht, bepaalt welke richting we als team op gaan en wat daarvoor nodig is. Op basis daarvan bereid je de wekelijkse trainingen voor, samen met het trainingsteam. Het trainingsteam geeft de trainingen en jij observeert, ondersteunt en geeft aanwijzingen. Je bent tijdens de trainingsmomenten beschikbaar en eenmaal per maand beschikbaar voor overleg.

Jouw profiel
– Je bent sterk in het motiveren van onze spelers.
– Je kunt een soepel lopend team vormen.
– Je bent enthousiast, positief en motiverend.
– Je kunt een goede balans bewaren tussen het behalen van prestaties en compassie.
– Je hebt inzicht en kan het team naar een hoger niveau tillen.
– Je hebt ervaring of affiniteit met Roller Derby.
– Je hebt ervaring met het coachen (van vrouwen) (pre).
– Je hebt eventueel ervaring met het opzetten van een trainingsplan.

Wij bieden je
Je maakt deel uit van deze unieke de sport en werkt samen met ons enthousiaste trainingsteam. Het team is ontzettend gemotiveerd om verder te komen. Je werkt samen met de bijzonder leuke dames en heren van Roller Derby Twente.

Reageren
Je kunt je motivatie met jouw gegevens sturen naar het e-mailadres van training (training@rollerderbytwente.nl). Ook voor vragen kun je ons mailen. Het is uiteraard ook mogelijk om een keer te komen kijken!

Soort dienstverband: Vrijwilligerswerk

Vereiste taal: Engels